Poskládejte si odměnu sami
Čokoláda patří již tradičně mezi nejčastější dárky pro ženy, muže, mladé i starší… Čokoládu zkrátka miluje každý. Právě teď získáte k objednávce tonerů MSE švýcarské čokolády Lindt dle vlastního výběru! Překvapte své blízké tímto skvělým dárkem nebo si vychutnejte sami. Je to na Vás.
Jak na to?
Za každých 1000 Kč bez DPH v obj. MSE získáte 1 bod, který můžete vyměnit za libovolné balení prémiové čokolády Lindt. Je tedy jen na Vás, jakou odměnu si vyberete. Např. při objednávce tonerů MSE v hodnotě 6 000 Kč si můžete zvolit Lindt Srdce a 1 tabulku Lindt Excellence nebo 6 tabulek Lindt Excellence podle své chuti, apod.
V obj. je nutné uvést tento speciální kód: "WCV" a jaké čokolády jste si vybrali:
![]() |
1 bodLindt Excellence Extra Creamy, 100 gVýjimečně hebká a krémová mléčná čokoláda. |
![]() |
1 bodLindt Excellence 85 %, 100 gHořká čokoláda s dokonale vyváženou chutí. Ani příliš hořká, ani příliš silná. |
![]() |
1 bodLindt Excellence Hruška, 100 gHořká čokoláda s hruškovou náplní a kousky mandlí. |
![]() |
1 bodLindt Excellence Pomeranč, 100 gHořká čokoláda s kousky pomerančů a mandlovými lupínky. |
![]() |
1 bodLindt Excellence Chilli, 100 gHořká čokoláda Lindt s vyváženou ostrostí červených čili papriček. |
![]() |
RozdánoLindt Excellence Mořská sůl, 100 gSpojení hořké čokolády a ručně sbírané mořské soli z Francie. |
![]() |
3 bodyLindor mléčné pralinky, 200 gJemná čokoládová náplň obalená mléčnou čokoládou. |
![]() |
3 bodyLindt hořké pralinky, 200 gIntenzivní chuť hořké čokolády s 60 % kakaa a delikátně jemnou náplní. |
![]() |
5 b odůLindor Valentýnské srdce, 212 gPro zamilované speciální balení ve tvaru srdce s Lindor mléčnými pralinkami. |
![]() |
5 bodůLindt Hochfein pralinky, 120 gPotěšení pro Vaše nejvzácnější momenty od Mistrů čokolády Lindt. |
![]() |
4 bodyMléčná s lískovými oříšky, 300 gDokonalá kombinace prémiové mléčné čokolády a lískových ořechů. |
Více o tonerech MSE Chci cenovou nabídku MSE
Jak si vychutnat čokoládu Lindt naplno? Degustujte všemi smysly!
|
ZRAK Během degustace čokolády je důležitý první dojem. Soustřeďte se na její vzhled - barvu, texturu a lesk. |
|
HMAT Posuďte texturu povrchu, zda je čokoláda hladká, hrubší nebo působí až drsně? |
|
SLUCH Přidržte si tabulku čokolády u ucha a rozlomte ji. Zaměřte se na zvuk, který uslyšíte: může být jasný, nebo mírně tupý. Kvalitní čokoláda bez náplně při lámání vydává jasný křupavý zvuk. Odlomená hrana je pak hladká a bez úlomků. |
|
ČICH Přivoňte si a vnímejte všechny vůně, které čokoláda obsahuje. Její vůni posuzujte tak, že si kousek přidržíte přímo pod nosem, nebo ji nechte rozpustit v ústech, vydechněte nosem a poté se nadechněte. Jedině tak si vychutnáte celé aroma. |
|
CHUŤ Dostáváme se k nejintenzivnějšímu zážitku z degustace čokolády: Nechte si kousek čokolády pomalu rozpustit v ústech. Rozpuštěnou čokoládu rozprostřete jazykem tak, aby se dostala do kontaktu se všemi chuťovými pohárky. |
Více o tonerech MSE Chci cenovou nabídku MSE
Akce platí od 31. 1. 2019 a vztahuje se výhradně na nákup tonerů MSE. Platí do rozdání všech čokolád, nejpozději však do 14. 2. 2019. Nabídka odměn
se může měnit.